Tekstvak:

Kalender 2019

The Cuverups:

Rock-, pop- en dancecovers in hun eigen rockversie, 4 steengoede muzikanten die gedurende anderhalf uur het publiek meenemen naar ongekende hoogten en zorgen voor schitterende interacties met het publiek.

Een greep uit de playlist: Lasgo met Something, Daft Punk met Da Funk, No Doubt met Hella Good, Arctic Monkeys met I bet that you look good on the dance floor, La Roux met Bulletproof maar ook Backstreet Boys met Everybode (Backstreet's Back),...

Woensdag 03 juli 2019

The Frontbrakes:

Na 13 jaar is het eindelijk zover, we hebben ze kunnen strikken!

The Frontbrakes (met enkele muzikanten uit Hoevenen) zullen het podium van De Zomeravonden bestijgen en alles geven wat in hun mars zit!

Het wordt een topavond met bekende en minder bekende pop & rock covers. 

The Beatles, Fleetwood Mac, Absynth Minded, The Scabs, U2, Intergalactic Lovers, The White Stripes en Neil Young zullen zeker de revue passeren

gaat!

Zomeravonden Hoevenen

Woensdag 10 juli 2019

Smooth Flavour:

Ambiance, show, glitter, glamour, retro, over-the-top kostuums, vintage en flink wat kitsch

Dat is wat een optreden  van Smooth Flavour kenmerkt. Dat en de niet te onderdrukken drang om meteen te beginnen swingen, natuurlijk.

Belgische Retro-Funky Disco-Pop formatie equivalent aan een “move to the groove” feel waarbij de liefhebbers  van nostalgische en Studio 54 achtige vibes worden verwend met uptempo medleys van de allergrootsten uit het genre.
Denk: Jacksons, Bee Gees, EW&F, Kool & the Gang, Pointer Sisters, Nile Rodgers & Chic en zovele anderen.

Woensdag 24 juli 2019

Ambush:

Ambush is een Classic Rock band met een knaller van een frontvrouw!

Ze brengen de energie en het rebellerend geluid terug van de grote rockbands uit de jaren 80, in combinatie met een setlist die echt iedereen aanspreekt!

De setlist bestaat uit bekende nummers die het publiek een nostalgisch gevoel geven en toch krachtig genoeg zijn om de boel op stelten te zetten en een echt feestje te bouwen!

Iedereen kan gegarandeerd meezingen.
Door een spetterende show onderbouwd met licht, vuur, rookeffecten zorgen ze telkens weer voor een verrassingseffect.  Entertainen zit in hun bloed en ze doen niets liever dan het publiek een knaller van een avond bezorgen.

Woensdag 17 juli 2019

VU: De Avonden vzw

Created by: Kristof U.

IN SAMENWERKING MET:

Woensdag 31 juli 2019

Fons en die van ons:

Na hun "come-back" toer, "Na 50 jaar terug op de planken", voelen Fons en Madeleine zich nog steeds euh… jong  en samen met hun vaste muzikanten gaan ze verder met hun missie om Vlaanderen en Nederland op zijn kop te zetten.

Laat u verrassen door de origineelste partyband want Fons en die van Ons “BLIJVEN GAAN” ook in Hoevenen!